Lid worden

Waarom lid worden bij Excelsior?

Als je tennislid wordt van Excelsior beschik je gedurende het hele jaar over de mogelijkheid om te tennissen. Bijkomend zijn wij een tennisclub die zowel tegemoet komt aan de sportieve speler als de recreatieve speler. Tenslotte kun je als tennislid tegen een verlaagd tarief ook padellid worden.

Lidmaatschap Excelsior TC staat voor het volgende: 

  • U bent automatisch verzekerd bij ongeval
  • Deelname aan alle activiteiten van onze club
  • Lidnummer bij Tennis Vlaanderen. Hiermee kan u inloggen op de website van Tennis Vlaanderen en zodoende inschrijven voor tornooien, allerlei info raadplegen alsook een baan huren op onze club.
  • Mogelijkheid tot deelname aan interclub (competitie). Om deel te kunnen nemen, dient uw betaling van lidgeld ontvangen te worden vóór 15 januari 2019. Indien u later betaalt, is het niet meer mogelijk om nog deel te nemen aan de interclub (competitie).
  • Onbeperkt gebruik van buitenbanen


Hoe lid worden?

De inschrijving voor lidmaatschap gebeurt via de website www.tennisvlaanderen.be. Je logt rechtsboven in en klikt links op “Speler en ouder” en daarna op “clubdashboard”. Onder de blok “Tarieven” klik je op “Lid Worden”. De rest wijst zichzelf uit. Om het je nog eenvoudiger te maken vind je hier een infobrochure  waarin je onder meer alle uitleg vindt over hoe je je moet inschrijven.

Eens aangemeld als lid, ontvang je een mail van Tennis Vlaanderen waar je inschrijving bevestigd wordt. In een tweede mail ontvang je de betalingsgegevens en –procedure.  Bij ontvangst van je lidgeld ben je officieel lid van onze club en van Tennis Vlaanderen. Je kan dan naar believen reserveren, interclub en officiële tornooien spelen en je bent vanaf dat moment verzekerd tijdens al je tennisactiviteiten. 

Lees hier onze tarieven voor tennis na alsook uw voordeel als u ook padel lid wordt.