Interclub

Hou je van de teamgeest bij Daviscup of Fedcup? Dan kan jij spelen volgens hetzelfde principe maar dan op jouw competitieniveau. In interclubontmoetingen verdedig je samen met je ploeg de kleuren van de club. Je kan zo je tennistalent toetsen aan dat van spelers van andere clubs op gewestelijk of nationaal niveau.

De interclubcompetitie, ingericht door Tennis Vlaanderen, loopt van half april tot eind mei met daaropvolgend de eindronde voor de beste ploegen uit elke poule. De kalender van de diverse ploegen wordt bekendgemaakt in de loop van de maand maart.

Interclub spelen is 

  • ... ofwel thuis ofwel op verplaatsing spelen tegen een andere club.
  • ... georganiseerd in verschillende afdelingen (volgens de officiële klassementen) en in verschillende categorieën. Voor zowel enkel- als dubbelwedstrijden telt het enkelklassement. 
  • ... een goede start van de lente!

 

Inschrijvingsformulier Interclub Volwassenen

Inschrijvingsformulier Interclub Jeugd 

Heb je nog vragen hieromtrent, contacteer Els Embrechts (elsembrechts49@gmail.com) of Kim Reenaers (kim_reenaers@hotmail.com)

Let wel op: Om je te kunnen inschrijven voor interclub, dient je lidgeld betaald te zijn vóór 20 januari. Anders kunnen wij je inschrijving niet verwerken. Lees hier hoe je je lid kan maken.